Ik ben Marleen en woon in Leiden. Na twee universitaire studies en jarenlang gewerkt te hebben in verschillende kantoorbanen, heb ik mijn leven een andere richting gegeven. Ik wilde naast mijn hoofd, ook werken met mijn hart en handen. En dat is precies wat ik doe, als ik shiatsu behandelingen geef.

Ik ben gediplomeerd shiatsu masseuse en shiatsu therapeut. Mijn studie heb ik gevolgd bij de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu, een 4-jarige opleiding op HBO-niveau. Dit in combinatie met de opleiding Westerse Medische Basiskennis. In mijn behandelingen zit de invloed van Zijnsorientatie.

Shiatsu heeft mijn leven verrijkt. Het heeft de manier waarop ik naar mezelf, naar anderen en naar de wereld kijk veranderd. Het allermooiste aan shiatsu vind ik de diepgang van het contact dat je kunt maken, zonder dat hier woorden voor nodig zijn.